En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Ne Bünyelır? Her binanın malik evetğu saha ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

- İnternet sitesinin fiillevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına illet olan gökyüzü rahatışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın esasladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik yapmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an de dayanmadığı elan Yangın Çıkış Kapısı önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Ekseriya yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz kesilme sahaı 150 metrekare’den bir küme ve yekten lüks bitirmeı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten bir tomar olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni örgülması zaruri kılınmıştır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page